Arenti kortingscodes

arenticam.comHieronder vind je de laatste Arenti-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op slimme binnen- en buitenbeveiligingscamera en meer.

20% korting

Kortingscode:
Geldig tot en met: 31 december 2021
Je ontvangt namelijk 20% korting met deze speciale kortingscode bij Arenti. Vergeet deze vouchercode niet.

Dome1 2K Ultra HD Camera (1pc with SD card) met 25% korting met deze Arenti kortingscode

Couponcode:
Geldig tot en met: 31 december 2021
Ga je bij Arenti bestellen? Met de Arenticam.com kortingsbon ontvang je 25% korting op Dome1 2K Ultra HD Camera (1pc with SD card).

10% korting

Kortingscode:
Ga je bij Arenti bestellen? Met de Arenticam.com kortingsbon ontvang je 10% korting.

Arenti Technology is een toonaangevende AIoT-groep die zich richt op het aanbieden van veiligere, eenvoudigere en slimmere producten voor huisbeveiliging aan wereldwijde gebruikers. Arenti, geboren in Nederland, is opgericht door een groep experts uit verschillende vakgebieden, waaronder ’s werelds grootste beveiligingsbedrijf, de Fortune Global 500-bedrijven en ’s werelds toonaangevende smart home-platform. Het kernteam van Arenti heeft meer dan 30 jaar ervaring in AIoT, beveiliging en de smart home-industrie.

Laxihub is een submerk van Arenti Technology. Als een complete fabrikant van smart home videobewaking richt Laxihub zich op de ontwikkeling en productie van slimme, efficiënte en vriendelijke smart home-productlijnen. Laxihub besteedt aandacht aan gebruikersprivacy en gebruikerservaring en maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën en de beste serviceproviders op het gebied van producthardwareontwerp en softwareservices om de privacy van gebruikers en veilige gebruikersgegevens te waarborgen. In Laxihub ervaart elke gebruiker de beste kwaliteit IoT-producten.

Als je iets op Arenticam.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een Arenti kortingscode beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *