Licencesinfo kortingscodes

licencesinfo.comHieronder vind je de laatste Licencesinfo-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op Microsoft-licenties, licenties voor besturingssystemen, licenties voor kantoorsoftware en meer.

20% korting

Kortingscode:
Betaal 20% minder met deze actiecode van Licencesinfo.com.

Kortingen tot maar liefst 50% op Microsoft Office 2019 Pro Plus + Windows 10 Pro bundle bij Licencesinfo.com

Geldig tot en met: 30 juni 2022
Deze geeft je na het invoeren direct tot 50% korting bij Licencesinfo.com. Geldig op Microsoft Office 2019 Pro Plus + Windows 10 Pro bundle.

Tot 25% korting op Windows 11 Professional

Geldig tot en met: 31 mei 2022
Gebruik deze Licencesinfo aanbieding voor tot 25% korting op Windows 11 Professional.

Licentiesinfo.com is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van softwaredownloads. Het doel is om de klanten voortdurend lage prijzen en complete service te bieden. Licentiesinfo richt zich op zowel zakelijke als particuliere klanten. Licentiesinfo koopt Microsoft-licenties in grote hoeveelheden van bedrijven die ze niet langer nodig hebben vanwege insolventie, migratie naar cloudaanbiedingen of stopgezet gebruik. Licentiesinfo koopt ze en controleert ze om u ze tegen de beste prijs aan te bieden. Het Licentieinfo-team werkt voortdurend aan het verifiëren van de licenties die het koopt om de klanten software te bieden die volledig voldoet aan de algemene voorwaarden van Microsoft en alle toepasselijke EU-richtlijnen.

Als je iets op Licencesinfo.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een Licencesinfo kortingscode beschikbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.