Teknistore kortingscodes

teknistore.com

Screenprotectors met 12% korting met deze Teknistore kortingscode

Kortingscode:
Geldig tot en met: 31 oktober 2019
Ontvang 12% korting op je bestelling met deze Teknistore kortingscode. De couponcode is alleen geldig op screenprotectors.

12% korting

Couponcode:
Geldig tot en met: 31 oktober 2019
Deze geeft je na het invoeren direct 12% korting bij Teknistore.com. Geldig op Handgereedschap.

20€ korting bij Teknistore op HUAWEI Nova 5i Smartphone

Kortingscode:
Geldig tot en met: 31 oktober 2019
Ontvang 20€ korting op je bestelling met deze Teknistore kortingscode. De promotiecode is alleen geldig voor HUAWEI Nova 5i Smartphone.

Bespaar 10€ op 1400W 220V Electric Angle Grinder Polishing Polisher Grinding Cutting Tool

Actiecode:
Geldig tot en met: 31 oktober 2019
Je ontvangt namelijk 10€ korting op 1400W 220V Electric Angle Grinder Polishing Polisher Grinding Cutting Tool met deze speciale kortingscode bij Teknistore. Vergeet deze vouchercode niet.

30€ korting

Coupon:
Geldig tot en met: 31 oktober 2019
Ga je bij Teknistore bestellen? Met de Teknistore.com kortingsbon ontvang je 30€ korting op POE 30x Home Security Camera.

Teknistore werd opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in e-commerce voor buitenlandse handel. Van daaruit ontwikkelde het zich tot een online retailer voor bijna alles wat je nodig hebt om te leven en te entertainen. Teknistore heeft 2 kantoren, een in Hong Kong en een in Shenzhen. Teknistore heeft meer dan 100.000 producten in een breed scala van categorieën, waaronder Apple-accessoires, mobiele telefoons, elektronica, RC-speelgoed, LED-verlichting, kleding, schoonheid, sieraden, horloges en meer. De visie van Teknistore is om klanten een ongeëvenaarde selectie van de allerbeste gadgets, een onverslaanbare winkelervaring, snelle verzending en uitzonderlijke klantenservice te bieden die de verwachtingen overtreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *