True Vintage kortingscodes

truevintage.comHieronder vind je de laatste True Vintage-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op retro & vintage kleding en meer.

10% korting bij TrueVintage.com

Kortingscode:
Ontvang 10% korting op je bestelling met deze True Vintage kortingscode.

5% besparen doe je met deze True Vintage kortingscode

Couponcode:
Ontvang 5% korting op je bestelling met deze True Vintage kortingscode.

Tot 60% korting op Vintage Clothing Sale bij TrueVintage.com

Geldig tot en met: 31 december 2023
Ontvang tot 60% korting op je bestelling met deze True Vintage aanbieding. De aanbieding is alleen geldig voor Vintage Clothing Sale.

Kortingen tot maar liefst 60% op Adidas Brand bij TrueVintage.com

Geldig tot en met: 31 mei 2022
Ga je bij True Vintage bestellen? Met de TrueVintage.com aanbieding ontvang je tot 60% korting op Adidas Brand.

Tot 75% korting op True Vintage Originals bij TrueVintage.com

Geldig tot en met: 30 april 2022
Ontvang tot 75% korting op je bestelling met deze True Vintage aanbieding. De aanbieding is alleen geldig voor True Vintage Originals.

True Vintage is Europa’s toonaangevende online vintage winkel, afkomstig uit het zuidwesten van Londen. Sinds de start in 2014 is True Vintage van de grond af gegroeid en levert het klanten over de hele wereld nu consequent het beste in vintage merkkleding.

Het bedrijf van True Vintage is gebouwd op duurzaamheid, waarbij wordt voorkomen dat elk vintage item dat True Vintage verkoopt op de vuilstort belandt. Bovendien heeft True Vintage projecten waarbij het beschadigde items upcycled om unieke een-op-een-stukken te maken, en True Vintage plant een boom elke keer dat er een bestelling wordt geplaatst.

De website & app van True Vintage biedt duizenden verschillende producten met een gemiddelde bestelwaarde van £48. Dagelijks worden er nieuwe producten aan de winkel toegevoegd. Lopende klantpromoties omvatten 10% korting op eerste aankopen en studentenkortingen.

Als je iets op TrueVintage.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een True Vintage kortingscode beschikbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.