Woodbests kortingscodes

woodbests.comHieronder vind je de laatste Woodbests-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op houten legpuzzels, houten horloges en meer.

10% korting

Kortingscode:
Ontvang 10% korting op je bestelling met deze Woodbests kortingscode.

Ontvang tot 10% korting op Striped Zebra Bamboo Quartz Wristwatches

Geldig tot en met: 30 september 2021
Betaal 10% minder met deze aanbieding van Woodbests.com. De promotie is alleen geldig op Striped Zebra Bamboo Quartz Wristwatches.

Woodbests.com is een online winkel voor houten legpuzzels en houten horloges. Woodbests-producten zijn afkomstig van Parijse ontwerpers. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled of teruggewonnen hout en de horloges worden aangedreven door premium Zwitserse uurwerken of Japanse Miyota uurwerken. Elk uurwerk en elke bril is handgemaakt. Woodbests horloges zijn gemaakt van hout dat de tand des tijds zal doorstaan, van bamboe, ebbenhout, sandelhout, zebrahout, esdoorn tot teak. Woodbests-puzzels, gesneden met behulp van de nieuwste lasertechnologie, zijn vervaardigd van hout en inkt van topkwaliteit, wat een duurzaam erfgoedproduct garandeert dat is ontworpen om over generaties te worden gedeeld. De eigenzinnige stukjes en puzzelpatronen zijn allemaal met de hand getekend door de ontwerper. Eigenzinnige stukken worden gesneden in de vorm van herkenbare objecten, zoals personages, dieren of complexe geometrische vormen.

Als je iets op Woodbests.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een Woodbests kortingscode beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *